Förlåt

Förlåt framtida mig, som vill läsa gamla inlägg. Förlåt att jag inte har uppdaterat på hur länge som helst.

Någon inspiration till att skriva har inte funnits och det gör det väl egentligen inte nu heller, men det kommer kanske.

Imorgon är det en vecka kvar till jag börjar plugga! Ska bli helt underbart. Är sjukt taggad och längtar massor massor massor!

Om du vill läsa om vår resa till SpanienViaLondon kan du göra det på http://travellingbyjheart.blogspot.se
Sista dagen på resan började jag få känningar i urinvägarna igen, men jag kände att jag ville testa att "vänta ut" den, och dricka MASSOR med vatten, tranbärsjuice och få i mig citron. Till en början trodde jag att det började gå mot det bättre, och det gjorde det väl. Sen blev det värre igen, men jag fortsatte bara att dricka massor och det blev lite bättre. Idag blev det värre igen, och nu har jag bestämt mig för att gå till vårdcentralen imorgon, för jag är orolig att det ska gå upp i njurarna eller bäckenet, och det är ju inte alls nån höjdare.
Håller tummarna för en bra läkare, att de kan skicka på odling och fixa en remiss till urologen. Hur rädd jag än är för en undersökning så vill jag verkligen inte behöva ha dessa problem längre.
Det började för lite mer än 7 år sedan, och jag har testat så mycket förebyggande och vissa saker verkar ju ha hjälpt litegrann, men nu är det andra gången på kort tid jag får det och är rädd att det blir som förut. JAG VÄGRAR låta det hända... Speciellt nu när jag ska plugga och allt... Har varken lust, tid eller råd med massa läkarbesök och mediciner.FAN FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!

XXX

RSS 2.0