Gelé

Och så här ser de ut när de är klara. De rosa blev som knäck, eftersom jag gjorde fel. O de blåa hade inte så mycket smak och är än så länge lite för mjuka. . Well Well. Övning ger färdighet.


Experimentera

Tänkte att jag ska försöka testa lite nya saker nu. I måndags tog jag första steget och köpte ett månadskort på gymmet/simhallen i Salems centrum. Jag anmälde mig direkt till Vattengympan och passade på att simma en kvart innan det började. I 45 minuter hoppade vi runt i poolen. Jag måste ha sänkt medelåldern med ca 20 år i gruppen! Bara massa tanter, 2 äldre män och jag! :) Eftersom jag ändå var tvungen att vänta på att Johan skulle sluta skolan tog jag en halvtimme efteråt och simmade lite mer. Tappade räkningen efter ca 250m så jag simmade bara på, utan att räkna hur långt... Träningsvärk har jag haft i 2 dagar nu iallafall, så långt vet jag!

Dagens NYA är att göra hemmagjorda geléhjärtan (som är formade som blommor och stjärnor). Just nu står de i frysen och ska stelna ett par timmar, så hur dom bllev än vet jag inte riktigt än.
Kanske skulle det vara nåt för mig att starta ett eget godisföretag? xD Karameller och gelégodis!

Är någon intresserad så kör jag catering på beställning så länge!

XXX

Sämst

Uppdateringen har varit kass! Men nu har jag satsat på min andra blogg: http://travellingbyjheart.blogspot.se. Kanske lika bra med tanke på hur innehållslösa de flesta av mina dagar har varit sedan jag blev arbetslös. Annars hade det bara blivit massa av "dagens outfit"-inlägg och ärligt talat: Vem fan bryr sig om vad jag har på mig för kläder idag?
Som tur är har jag inte kommit in i mjukis-stadiet än, vilket måste vara rekord! Förut har det dröjt kanske 2-3 veckor innan jag blir bekväm, men nu har jag alltså lyckats hålla mig ifrån mjukisbyxorna! Däremot har ögonen och huden fått vila ifrån smink ett par dagar: Första gången på månader! :O

Anyway, här kommer en kort recap på hur mina dagar har sett ut uner senaste tiden: promenad, städa, diska, rensa skåp, sortera lådor, städa, städa, plocka, rensa, städa, handla mat, laga mat... Ja ni hör ju hur bra Johan har det... :)

Jag har börjat fundera på hur mitt liv ska se ut och har kommit fram till ett par alternativ:

1.Hittar ett heltidsjobb jag trivs med och kör på därifrån...

2. Om jag inte hittar något jobb som jag trivs med eller ger mig tillräckligt med pröjs har jag som plan till nästa år att börja plugga. Det är inte vad jaag hade tänkt mig men då ska jag plugga till något jag verkligen vill bli: Resekonsult!

Redan nu har jag börjat förbereda mig på att plugga genom att börja läsa lite. Behöver träna upp min läshastighet så att det inte blir ett helvete att plugga sen, om det skulle bli så!

Jaja, vi får väl se var tiden tar mig! <3

Nu: matlagning!

RSS 2.0