Omstart

Jag brukar oftast säga att jag börjar igen på måndag. Detta gäller även denna gång... Fast nu pratar vi inte nystart, bara omstart. Efter helgens alla godsaker är det dags att komma igång på riktigt (perfekt att göra det i mars när i stort sett alla jag känner fyller år... *För att överdriva en gnutta*)

I går var alla hjärtans dag och jag blev ordentligt bortskämd av min underbara sambo. Det började på morgonen, då fick jag en present. Det var en fantastiskt fin Thomas Sabo-berlock i form av ett flygplan. Blev fantastiskt glad och satte på den på mitt halsband direkt.
Därefter åkte jag till gymmet medan Johan åkte till frissan. (Fick skjuts och blev hämtad - lyx)
När vi kom hem gjorde vi jag mig i ordning och efter en stund åkte vi in till stan, där vi tänkte att vi promenerar tills vi hittar en restaurang att äta på. Lättare sagt än gjort på alla hjärtans dag. Efter en och en halv timme hamnade vi på Jensens Böfhus på Sveavägen.
Båda var vrålhungriga och maten var över förväntan! Har ganska mycket erfarenhet av restaurangkedjan och nöjdheten har varierat kraftig mellan gångerna men denna gång var det verkligen supergott, köttet var perfekt stekt och servicen var bra.
Johan bjöd mig på middagen, trots att vi hade fått en peng av mamma och pappa att äta för. Pengen sparas till nästa tillfälle :)
Tycker man får sån kvalitetstid när man äter ute. Inte bara för att man slipper laga mat men ofta hinner man prata om sånt man inte pratar om i vardagen.
 
Uppskattar verkligen en mysig dejt som den igår. Man blir på något sätt lite nyförälskad, och bara att känna sig extra uppskattad och att få uppskatta någon tillbaka lite mer än vanligt känns underbart. Det är något jag aldrig tar för givet! 
 
Har mycket inspiration att blogga om dagarna, men finner ingen tid till det. Hoppas på en lugn vecka men räknar inte med en sådan.
Saker jag vill blogga om:
Skolan
Jobb vad jag vill och hoppas på, både heltid och sommarjobb (Språkreseledare)
Praktiken som kommer
Thailand?
Övriga resor jag vill göra
Träning, kost och mål och dess resultat
Vårkänslor
Saknad
Längtan
Listan är låååång, men vad ska man göra. Har bara 10 fingar att skriva med. ;) Måste börja nånstans. Hoppas jag får tid att sätta mig och skriva lite. :D
 
Till nästa gång - Puss och kram, och ta inget för givet <3

RSS 2.0