Pluggis!

Tro't eller ej, men jag satt faktiskt flera timmar och pluggade igår... Jorå det är sant. Anledningen var att jag idag hade min första tenta! Det gick ganska bra tror jag och jag blir nog iallafall godkänd.

Jag tror bestämt jag går i världens bästa klass! Jag har nu gått i klassen i en hel månad, fast det känns som att jag har gått i denna klass i minst ett år. Alla i klassen är verkligen så härliga på sina egna små vis! Känns skönt att alla har hittat varann så bra!
Nästan alla lektioner har varit intressanta. Det är bara någon enstaka föreläsning som jag har tyckt varit lite långtråkig, men det kan lika gärna bero på mig.

Idag var de flesta av oss på "AT" (after tenta) på nåt ställe på medborgarplatsen. Lyxade till det med ett par drinkar och en öl... Vi var kvar rätt länge och babblade MASSA skit! Snabb miiddag på Burger King, en liten stund till på baren och sedan hem till soffan. Sjukt stökigt här hemma och jag har verkligen ingen lust att ta tag i det heller.
Har varit genomfrusen sen jag kom hem fram tills nu. Har suttit under täcket ända sen jag kom hem för 3 timmar sen.

För 3 ½ vecka sedan, den 26 augusti, gick farfar bort. Han var sjuk i cancer i några år.
Han har lämnat oss i en enorm saknad, men där han är nu har han inte ont. Han var så givmild och brydde sig mer om andra än sig själv. Världens vänligaste själ...
Begravningen var väldigt vacker fast väldigt jobbig känslomässigt.
Vila i frid, världens finaste farfar!
För evigt älskad, för alltid saknad...

RSS 2.0