Dålig update

Okej, nu har uppdateringen varit sådär dålig igen...

Sitter och tittar på Mia på Grötö och bara läääääängtar till sommaren. Även fast det regnar i just detta avsnitt måste jag säga att jag även längtar efter det! Dom har varit ute och grillat fisk och nu sitter dom inne och äter. Ser sååååå mysigt ut.

Okej, så jag har under senaste månaden jobbat lite på ett företag som heter Wasa Städ. Där jobbar jag som kundservice/säljare/administration och tycker det känns superbra.

I övrigt händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Har känt mig lite nere under senaste månaderna, utan att riktigt veta varför men jag antar att det har att göra med min arbetslöshet och att jag har haft allt för mycket tid och på tok för lite pengar att spendera på den lediga tiden. Självförtroendet hänger liksom lite med, ju längre tiden går... Men det ska nog vända tillslut!

Något som gör mig glad nu är att det bara är 23 dagar kvar till Thailand! Jag längtar något grönjävligt, samtidigt som jag faktiskt njuter lite av den här sköna känslan.
Igår kom min (vår) nya kamera. En Olympus tough, Vattentät och Stöttålig. En perfekt kamera för mig, som är något av ett klantarsel. Med kameran följde även kameraväska, snorkel, cyklop och en "flytväst" till kameran. Det gör att jag inte behöver vara orolig för att tappa den om jag tar med det på snorkling i lite djupare vatten, eftersom kudden gör att den flyter istället för att sjunka.. Den hade dessutom sköna funktioner, t.ex. en inställning för att fota fyrverkerier!

Förra veckan var jag och Johan på Bandit Rock Awards och såg Slash! Först var det 4 andra band  som spelade (sabaton och ett annat band med nån tjej var bäst), och det delades ut 10 priser. 
Konserten var fantastiskt bra. Är extremt glad att dom spelade en låt som heter Doctor Alibi, just för att den har en ganska rolig historia bakom sig.
När Slash släppte det albumet HATADE jag den låten, mycket för att det är Motörheads sångare som sjunger. Jag tycker att han låter som en full, tjock, medelålders man, som försöker sjunga en rocklåt på finlandsfärjan. Men allt efter som tiden har gått har jag "mognat" i mitt musiklyssnande, och blivit mer och mer kär i Slash, och hans musik.
Varje gång låten har börjat spelas i bilen/MP3 har jag bytt låt, men sen har jag börjat gilla den mer och mer, tack vare musiken, främst gitarrspelet och Slash. I somras hade jag kommit så långt att det var min favoritlåt, och det är fortfarande en av de 3 bästa låtarna på det albumet.
Då insåg jag att jag faktiskt ÄLSKAR rock'n'roll... När man kan känna R'N'R i hela kroppen och man inte kan stå still... När allt man vill göra är att plocka upp en luftgitarr och blåsa skiten ur allt!

För ett par veckor sen var Johan iväg på kurs och bodde borta hela veckan. När han kom hem hade jag fixat en överraskning åt honom: Ballonger, ljus och konfetti hela vägen in till sovrummet, där jag väntade i en klänning med hjärtan på. Jag hade dukat upp med bubbeldricka, ballerinakakor med hjärtan, kärleksmums, jordgubbar med smält choklad och tre jättefina rosor till Johan. Eftersom han var borta på allahjärtansdag fick det bli fika på sängen, istället för frukost på sängen. Det var uppskattat och supermysigt. Jag är sjukt imponerad över mitt fixande och stolt över min kreativitet.

Hmm.. jaa, det var lite av allt. Hur är det med er?!
Kärlek till er alla!

XXX
 <3

RSS 2.0