Slut på februari

När februari slutar brukar det vända. Våren närmar sig, de två tråkigaste månaderna av första halvåret är över och nu kan man äntligen blicka framåt. 
Johan och hans familj åker till Thailand om tre veckor och eftersom jag har min praktik just nu, plus att studentlivet börjar kännas i plånboken, kan jag inte följa med. Känns skitjobbigt faktiskt, med tanke på hur mycket jag behöver komma iväg just nu. Jag har varit arg på Sveriges klimat sen i september, och nu börjar jag närma mig bristningsgränsen. Sjukt härligt att det inte är ett minustecken framför gradantalet på termometern, men det dröjer skert ytterligare två månader innan det börjar närma sig behagligt. 
 
Man blir liksom lite bortskämd när man två år i rad åker till Thailand i slutet av april. Är det någon gång på året man ska åka är det då, och att veta att Johan ligger på stranden medan jag sitter i soffan med dubbla tröjor och en filt kommer vara otroligt jobbigt. Missförstå mig rätt nu, jag unnar verkligen honom att åka - det är just den där känslan av att inte kunna följa med. I det här fallet är väl livet ganska rättvist, med tanke på att jag pluggar och han jobbar - dvs han tjänar pengar och kan ta ledigt, till skillnad från mig. Dock känns livet inte riktigt så rättvist som det faktiskt är...
 
Förra veckan var den första på min nya praktikplats. Det var en lugn vecka, så det blev verkligen mjukstart. Nästa vecka är det kurs i bokningssystemet, så det kommer nog bli ordentligt intensivt. Mycket sömn och mycket kaffe får det bli.
Om någon har bra tips på hur man blir bättre på att komma i säng på kvällen - vänligen kontakta mig!
 
Vi har precis börjat titta på Sons Of Anarchy. Vi har sett de två första avsnitten och jag tycker det verkar som en bra serie. Johan är inte riktigt lika såld, men det vänder säkert. :)

Började idag fundera på om jag ska åka på en träningsresa i samband med att jag tar min examen. Har hört mycket bra om att åka med Apllo till Playitas och det ser riktigt härligt ut. Det är inte så dyrt att åka under första veckan i juni heller så jag hoppas att jag får ihop det. Jobbar på att hålla hårt i mina pengar, och denna månad har jag bestämt ska bli en billig månad. Heja mig! :)
 
Nu tänkte jag göra mig klar för natten. Önskar mig sommar och värme - jag röstar för global uppvärmning! GÖR JORDEN VARMARE!!!!
 
XXX

RSS 2.0