När andra ljuset brinner...

... Springer Jenny runt i mjukisbyxor heeeeeela dagen! 

Helgen har varit full av roligheter. I fredags var jag ute på Patricia med Liza och Malin. Vi började med thaimat och sminkning hos Liza och Jimmy där även han fick delta i våran tjejkväll. Vi hamnade först i soffan med idol-finalen och slutade på vardagsrumsgolvet och dansade. Nåja, vi tjejer iallafall... 
Redan tidigt på kvällen sa jag till tjejerna att eftersom jag har hart tenta och gick upp rätt tidigt imorse kommer jag nog inte orka vara ute så länge. Jag drar hellre ut lite tidigare och  hem lite tidigare, än att dra ut sent och vara ute tills de stänger. Liza skrattade och sa att vi kommer nog inte vara kvar tills de stänger kl5 iallafall. "Va?! Stänger de kl 5?!" Frågade jag och kände mig genast 30 år äldre än jag faktiskt är. 
Vi bestämde oss för att dra vid 23-tiden men eftersom vi stod och dansade till flertalet gamla låtar och hade trevligt kom vi iväg först vid 00-snåret. Taxi iväg till Patricia och gick raka vägen in till baren för att hälsa på Zamir, min klasskompis som jobbar som bartender där. Två stora glas vatten, lite prat med folket kring/i baren och sedan ner på dansgolvet. 
Någon delade ut skumgummi-rör som blinkade i massa olika färger som var avsedda att viftas med. Och viftade gjorde jag. Jag älskar saker som blinkar och glittrar så det passade mig alldeles utmärkt. Stod på dansgolvet hela kvällen i stort sett och det var riktigt kul! Jag som trodde att jag hade tröttnat på att gå ut. 
Troligtvis kan det ju ha att göra med det fantastiska sällskapet, i kombination med att det var aslänge sedan jag var ute och att vi hade nära till utestället och hem. Jag sov hos Liza som bor i Hammarbyhöjden, så jag slapp åka långt för att ta mig hem. Dessutom tog vi taxi hem och det var fett värt istället för t-bana. 

Tröttheten och tentan glömdes bort ganska snart och trots det som sagts tidigare under kvällen kom vi hem strax efter 5 iallafall. 
Tack för en fantastisk kväll tjejer!!! 

Knapp 4 timmar senare ringde väckarklockan. Trött som fan men iväg hem för att sova en liten stund till innan jag skulle fara vidare till Tumba för att träffa Johans familj på middag. Stannade till på subway och köpte frunch till mig själv. 
Hungrig som ett djur slängde jag i mig smörgåsen för att sedan krypa ner under täcket. 
Två timmar senare vaknade jag av att Johan kom hem och skäller lite på mig för att jag inte svarar i mobilen när han ringer. "Varför svarar du inte när jag ringer?! Man blir ju orolig!" 
Jag låg ju bara och sov ju. 10 missade samtal blev det totalt. Vanligtvis vaknar jag av att telefonen vibrerar men jag måste varit riktigt trött. 

Fräschade till mig lite sen drog vi iväg till Tumba och hade en riktigt trevlig eftermiddag/kväll med svärföräldrarna, Johan och Anna. 

Hela dagen idag ha spenderats iförd mjukisbyxor. Plock, fix, tvätt, sortering, rensning, dammsugning och matlagning är ungefär det som hunnits med idag. Skönt att ha påbörjat julstädningen... 

Ser fram emot veckan som kommer i skolan som är den näst sista för terminen. Korta dagar och nu börjar det lägga sig med stressen och det mesta börjar bli klart...

På tal om att lägga sig - det är precis vad jag ska göra nu... God natt och grattis på andra advent. 





När första ljuset brinner....

... håller Jenny på och julpyntar...

Ja, idag har jag julpyntat litegrann. Det är sjukt tråkigt och det får lägenheten att kännas liten. Visst älskar jag den där härliga julkänslan, med mysbelysning och saffransbullar och pepparkakor. Men eftersom vi har väldigt lite yta att ställa julpyntet på blir det mest frustrerande. Julkänsla kommer ju inte av att det är grejer överallt... xD Jag valde att inte plocka upp alla saker, utan låter lite grejer ligga kvar i kartongen...

Vet inte om det är brist på sömn, socker-bakfylla, mörkret, pluggstress eller "brist" på koffein som gör att jag är himla trött idag. Har förvisso pysslat med något från kl. 14.00 till nu (16.30), men ändå. Funderar på att ta en liten tupplur kanske. 

Veckan som kommer blir nog sprängfylld med plugg, eftersom jag har hur mycket som helst att göra, som jag ligger efter med. 

18 dagar kvar till jullov.... Kan inte bestämma mig om tiden går fort eller långsamt. Ena dagen säger man - tänk att den terminen snart är slut, andra dagen säger man: tänk att det bara gått tre månader.... 

24 dagar kvar till tomten kommer, förhoppningsvis kommer vi iväg nånsans i mellandagarna - helst till värmen, men det känns som att man måste åka långt för att komma dit... Och betala mycket pengar...

Nä, nu har jag bestämt mig - Det blir en tupplur.... God natt!

 
 

RSS 2.0