London - Dag 4

Morgonen började lugnt. Vi sov rätt länge och gick upp först när fotbollen började. Man U - Chelsea. Chelsea vann med 2-1. Dom var det klart bättre laget på planen men andra målet var egentligen offside! Men men. Glad att dom vann iallafall!
Efter matchen var vi bjudna på Rodd-tävling. Det är något britterna gör varje år, och vi var bjudna av Matt's föräldrar till en lite finare tillställning med småplock och dricka. Det var trevligt, men lite väl hög ljudnivå. Både jag och Liza fick ont i huvudet! Är väldigt imponerad av hur intresserade alla var! Det var nästan högre ljudnivå än vid fotbolls-vm i Sverige.
Efter båt-kalaset åkte vi hem till Matt's föräldrar och umgicks lite.

Hem och göra Spaghetti och köttfärssås och sen göra sig iordning för utgång (igen). Först kom Matts kompisar "Going-somewhere-Dan", Laurence och Terry. Dom stackarna valde att gå på bio istället för att gå ut.
När vi började närma oss club 49 som vi skulle till bestämde vi oss för att jag och Liza skulle gå i förväg medan Matt mötte upp resten av gänget.

Först efter 45 minuter kom killarna in efter en lång väntan i kö. Hälsade på Sanjay, Laddie, Tim och Ross. Först trodde vi att Ross var hög för han bara stirrade på oss och sen gick vidare. Knasigt. Senare satte vi oss vid killarna som satt vid ett bord och han började prata. FAN vilken härlig kille. Han var verkligen super-rolig och verkade verkligen vettig. Väldigt trevligt. Utom att dansa med Liza var han nog höjdpunkten på kvällen. :)
Kvällen slutade på Subway och nu har vi kommit hem. Liza och Matt har lagt sig, och jag tänkte nog göra detsamma.

Imorgon blir det lat-dag med film o chill!

Saknar Johan massor!!!!! <3

Goooooood Niiiiiiight!

XXX


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0