LCHF-"SCONES"

Här kommer receptet på mitt LCHF-bröd som jag bakar! Busenkelt!


Ingredienser

3 dl pofiber
2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Lite salt
250 g kesella
1 ägg
50 g smält smör
En skvätt grädde (ca ½-1 dl)

GÖR SÅHÄR:

Sätt ugnen på 200 grader.

Smält 50 gram smör. Blanda ihop torrvarorna.

Blanda i Kesella och ett ägg. Rör ner det smälta smöret och en skvätt grädde!

Låt stå och fiberhusken svälla i 10-15 minuter (annars kan du få magknip).

Knåda ihop till bullar och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.

Grädda i ca 15-20 minuter i mitten/nedre delen av ugnen.

När dom har svalnat lite är det bara att äta dom!!

(Idag fuskade jag och rev ner en liten morot också, för att få det ännu saftigare! Återkommer med resultatet)

XXX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0