Rota i McDonalds sopor.

Ja rubriken beskriver vad dagens senaste aktivitet var. Du som är nyfiken och undrar varför är välkommen att läsa vidare.

Dagen har bestått av sol och bad. Närmare bestämt PRESS i solen och lite bad. Är ganska röd på ryggen för att inte tala om skinkorna. Riktigt skönt att bara få vara för sig själv en stund och ta det riktigt lugnt utan att tänka på några bekymmer.
Efter sol och bad var det dags att åka hemåt men innan dess stannade vi på McD för lite mellis. Väntade på bussen en bra stund innan den kom. Tillslut hamnade vi på busstationen och jag lyckades övertala mamma till att gå till Apoteket för att köpa antiseptiska servetter till mitt sår som blivit lite infekterat. När vi kom till kassan skulle jag betala med mitt kort men det visade sig vara borta ihop med korthållaren och några andra kort. Sist jag hade det var just på McD och det var bara att snabba sig tillbaka. De hade inte hittat något så vi sa att de troligtvis låg i soporna. Vi tittade i korgen där vi trodde korten låg men den visade sig vara tom. Det slutade med att vi fick följa med ut och gå igenom soporna de redan hade slängt. Fick hjälp av en halvt otrevlig städerska och en trevlig tjej som jag uppfattade hade nån form av chefsposition. Hittade tyvärr inte korten så nu har jag spärrat dom.

Huuuua vilken grej. Jag som är jättekänslig för just sopor! Jaja, nu är det ordnat iallafall. Bara att beställa nytt Ica-kort och körkort.

Nu ska vi ut på lyxmiddag!

XXX


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0