Cowboys and prostitutes

Går till sängs med världens största leende! 
Har just kommit tillbaka från en dejt med Iain och Darren, mina två bästa vänner i London! 
Vilken fantastiskt underbart härlig kväll! 

Gick och väntade på att de skulle få sina planer överstökade under dagen så skulle de höra av sig när de var klara. 

Dröjde ända fram till kl var 18 innan de var färdiga, och jag som gått och varit Pirrig hela dagen i väntan på att höra av dem. Så pirrig att jag glömt att äta ordentligt! 

Via sms-kontakt hördes vi av och bestämde oss för att mötas vid leicester square. Pulsen rusade precis som vanligt och blev alldeles skakis ju närmare jag kom. 

När vi väl suttit och pratat ett litet tag började nervositeten avta och kvällen avslutades med att jag inte var det minsta nervös och babblade på precis som vanligt. 

Vi började med att mötas på Burger king, och satt där och pratade. 
Gick därifrån och hamnade på något ställe där man skulle klä ut sig och fotas. Vi valde cowboy/prostituerad-tema där jag och darren var cowboys och Iain var den prostituerade kvinnan. Det var hysterisk roligt och jag kommer troligtvis ha sixpack imorgon eftersom jag skrattade så mycket. Något av det roligaste var när Iain stod och blev ombytt bakom ett skynke och man hör honom säga: "you can see my tan lines"! 
När han kom ut var han vackrare än någonsin. Han hade fått på sig korsett, klänning, hatt och en peruk. När det väl var dags för att fotas var jag tvungen att kämpa för att inte börja skratta. Bilderna blev skitbra och darren köpte 6 av dem på en skiva! 

Vi gick vidare till china town, där vi såg riktiga prostituerade - inte alls lika fina som Iain. 

Gick på en promenad som slutade på trafalgar square där vi satt hela kvällen och bara snackade skit. Gick och köpte fika och spenderade kvällen med att prata mest om språk. De frågade om flera ord på svenska och det var förstås mest ord som inte är särskilt rumsrena. 

Vidare till Victoria där vi skiljdes åt och vi lovade varann att inte vänta 4 år med att ses nästa gång. Bamsekramades flera gånger innan de var tvungna att gå till tåget. 

Hade en av de mest fantastiska kvällarna i mitt liv ihop med dessa underbara unga män. 

Mungiporna befann sig uppe vid öronen och förbi hela vägen hem. Jag nästan dansade tillbaka till mitt hostel... Folk jag mötte måste trott att jag var hög som ett hus... 

XXX 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0