Triple Trouble

Åh London... Den där helgen alltså.. Var börjar man ens...? Antar att detta inlägg kommer bli långt, för jävlar vad vad vi har hunnit med mycket! 
 
På torsdagen sågs vi i liljeholmen för att äta lunch, därefter vidare till Trosa för att chilla, äta middag och sedan åka till Skavsta. Mamma var så gullig och körde oss dit! <3 tack för det! 
 
Väl på Skavsta köpte vi en varsin dricka innan vi gick igenom säkerhetskontrollen, för att slutigen kliva på planet. Som vanligt var det några jobbiga jävlar med på planet. Dels två killkompisar som var fulla som as, och skulle dryga. Sen var det nån grupp (antar att det var ett fotbollslag eller nåt sånt) som självklart skulle väsnas. Skönast var när vi skulle boarda, och flygvärdinnan rådissade en kille efter att han varit lite dryg. Hon gjorde det med glimten i ögat, och alla i kön sa i kör: "Ooooooooh", utom jag och Malin som sa: "ÅÅåååhh, SNAP"
 
Eftersom Malin var lite nervös över flygningen fick jag assistera och hålla henne i handen. (Man tar ju alla tillfällen man får ;) ) Flygningen gick bra, vi kom fram i tid. Landningen var allt annat än mjuk... 




 


Hann precis med bussen till London, där vi snabbt fick tag i en taxi. Chauffören var vänlig. Vi hade suttit i taxin i kanske 30 sekunder innan han frågade om vi var från Sverige, skapligt sinne för brytningar, eftersom vi hade sagt typ två ord var. Imponerande.
Han var väldigt vänlig, men nästan dumförklarade oss när vi sa att vi skulle åka ÄNDA till Ealing. "*Suck*..Jaha, har ni bokat hotellet på nätet?"...sa han när vi börjat åka. Han såg verkligen brittisk ut, och när vi kom fram till hotellet stannade han kvar med oss tills vi hade checkat in och att han var säker på att vi hade ett rum på hotellet. Väldigt gulligt! Man kan ju tro att han har egna döttrar. 
 
Kom in på rummet vid 04:00-tiden, gjorde oss iordning och la oss på en gång. Tror vi var lite övertrötta eftersom vi låg och fnissade och flamsade. "Nää nu måste vi verkligen vara tysta och sova" sa vi flera gånger. "Okej, god natt..." Sen satte fnisset igång igen. Hur kul kan det vara att prata om ridhjälmar, kuddkrig med tempurkuddar och "saker" som går sönder? Nåja, lite kul kanske...
 
Gick upp ganska tidigt för att åka till primark innan värsta rushen. Hade tänkt äta frukost, men vi hoppade över den till förmån för make-up och Pret <3! 
När vi satt på oss våra ansikten började vi röra oss mot tunnelbanan och in till London. Vi gick raka vägen till Pret där vi intog vår frunch innan vi gick till primark! 
 
 
Hann shopppa en liten stund innan Iain dök upp. Vi hade SMS-kontakt för att han skulle kunna hitta oss, och det roliga var att jag fick guida honom till rätt Primark-butik på Oxford st. - han som bor 30 min från London. Spenderade två timmar där inne, speedade på lite för Iain's skull. Stackarn såg ut att lida för ett tag! Efter Primark gick vi vidare till Harmony och sen på jakt efter en jacka till Iain. 
Skillnaden när tjejer och killar shoppar blev kristallklar: Primark - 2 timmar. Butiken där han köpte sin jacka - 2 minuter.
Efter shoppingen åkte vi tillbaka till hotellet för att lämna av grejerna och snygga till oss lite. Köpte med oss lite öl och lyssnade på musik innan vi drog vidare till East Croydon för att träffa Iain's vänner på en pub.
 
Det tog nästan en timme att åka dit, men när vi väl var framme hade vi hur kul som helst. Satt och pratade, drack lite mer öl. Han har verkligen fantastiska vänner. Det var så härligt att bara sitta och snacka skit, flamsa och ta sköna bilder. Något senare gick vi vidare till en nattklubb och var där en stund. Dansade lite, men efter typ 40 minuter gick vi därifrån. Vi missade sista tåget tillbaka till London, så vi blev erbjudna att sova över hos Iain. Hans mamma hade tidigare under dagen sagt till honom att vi gärna fick sova där, så istället för att ta en taxi hem mitt i natten så följde vi med honom och fick sova i hans rum! Väldigt gulligt tycker jag! Hade lite svårt att sova eftersom det var ganska varmt i rummet och tyckte dessutom det kändes helknäppt att vara hemma hos honom.
För er som inte känner till det har jag och Iain varit vänner i typ 8 år, från början genom MSN. Tar den storyn en annan gång, men jag ser verkligen honom som en av mina bästa vänner <3 
Tänk att efter 8 år som vänner, första gången kliva in hos honom/henne. Skum men härlig känsla! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På morgonen satt vi i hans rum alla tre och pratade och tog det lugnt. Vi var nog lite trötta allihopa... Innan vi skulle gå fick vi träffa Iain's mamma och hennes kille. Jisses vilken trevlig kvinna! När hon hälsade på oss gav hon oss en kram/spansk-puss-på-kinden-hälsning. Hon verkade vara väldigt glad över att träffa oss. Hon visade sin dalahäst hon hade i fönstret och berättade om den gången när hon besökte Sverige, och hur trevliga svenskarna var. Stod och pratade en stund och hon sa flera gånger att vi verkligen skulle säga till nästa gång vi skulle komma så att vi kunde planera bättre för att sova kvar med madrasser och allt vad det var. Så välkomnande och mysig! :D 
Efter det var det dags för oss att åka tillbaka till London, så han följde oss till tåget. Det började ösregna typ 30 sekunder efter att vi kommit ut från huset. Blev genomblöta och lagom att vi kom fram till tågstationen slutade det regna.
Kramades ordentligt och sa hejdå. Vi sa att vi skulle höras om vi eventuellt skulle ses senare, men det kändes som att vi inte skulle ses nåt mer. 
 
Jag och Malin började med mat på McDonalds och där skulle vi planera upp vår dag. Planen var från början att köra sightseeing-grejen, så vi sa först att vi skulle sightsee-a och sen shoppa lite. När vi ätit klart sa Malin: "Skitsamma asså, vi shoppar bara!". Vi gjorde 2 timmar till på Primark, innan vi gick till Victoria's Secret. Malin shoppade lite där, men jag tyckte det var för dyrt. Jag måste faktiskt säga att jag inte riktigt förstår vad hysterin över VS handlar om. Visst, de har verkligen jättefina underkläder och butiken är mysig och känns lyxig, men personligen tycker jag att 500:- för en BH är alldeles för dyrt. Kalla mig snål om du vill, jag väljer att kalla mig "sparsam". 
 
Efter shoppingen åkte vi tillbaka till hotellet med avsikt att göra oss snygga och åka tillbaka till London för finmiddag, men precis när vi klev av tunnelbanan ringde Iain och frågade om vi ville följa med han och hans kompisar ut. Det ville vi ju såklart! :) Vi bestämde oss för att ta med alla saker till Croydon från hotellet. Gjorde oss dessutom skitsnygga inför vår sista utekväll i London (nåja strax utanför). Vi tog på oss våra nya Primark-kläder och fixade sminket innan vi packade ihop, checkade ut och åkte.
 
Kom fram till en pub, släpandes på vårt astunga bagage, det spelades livemusik och stämningen var mysig.Vi måste gjort oss väldigt snygga för vi drog till oss ganska många blickar! *Still got it* ;)  Drack lite öl, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Efter ett par timmar åkte vi hem till Iain's vänner Rick och Jen. Jag och Malin fick lyxigt nog åka med i deras bil, så slapp vi släpa på vårat bagage på bussen. 
De hade en mysig lägenhet och två katter (?). Hängde i deras vardagsrum, lyssnade på musik och fortsatte att snacka skit. Väldigt lättsam stämning och bra musik. 
 
Kl.02.00 kom vår taxi för att hämta oss. Kramades med alla innan jag, Malin och Iain gick ut till bilen och sa hejdå där. Kramar i massor blev det innan vi hoppade in i bilen. Kändes jobbigt att åka eftersom vi hade så kul ihop under hela helgen, och jag hade så gärna velat stanna med Malin i London i några dagar till. 
Taxin var förvånansvärt billig. Resan tillbaka gick bra, dock lite skakig flygresa på sina håll. Tog flygbussen från Skavsta till Stockholm C, där jag och Malin kramades lääääänge innan vi gick skilda vägar. 
Åh, finaste Marlene - om du visste hur underbart jag har haft det med dig! Vi gör det snart igen va? :D

Double Trouble for life! <3 W.H.I.L.S.I.L. -  Mums! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
XXX

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0